Sunn Fornuft-prisen 2016 (grensejeger-hagelien)

2

Sunn Fornuft-prisen 2016

Hei ♡

Åh, tusen takk til ALLE som har stemt på meg til årets beste innlegg til Sunn Fornuft-prisen 2016. Det setter jeg veldig stor pris!
Det var virkelig stas å bli én av ti nominerte. Det var en superhyggelig kveld med så mange inspirerende mennesker! 
Jeg fikk også æren av å holde et foredrag om motivasjon og indre viljestyrke under prisutdelingen. Det var ufattelig gøy! Jeg kommer til å lage et eget blogginnlegg der jeg forteller dere om mitt foredrag og hva jeg ønsket å formidle. 


 

Vi jenter KAN så utrolig, vi er så utrolig flotte og vi er alle så unike på hver vår måte. Sunn Fornuft-plakaten er et meget trengt prosjekt i dagens bloggverden. Vi leser hver dag om den "perfekte" jenta som blogger om å "spise minst", "trene mest", "ta flest operasjoner" og "sminke seg mest mulig". Denne jenta finnes ikke i realiteten; det gjør hun ikke fordi ingen er perfekte. Kropp- og kjønnspress har aldri vært verre enn det det er i dag. Vi vet jo at bildene av de flotte undertøysmodellene er kraftig photoshop'et, og vi vet jo at bloggere tar bilder i "riktige" vinkler. Allikevel higer vi etter å bli som dem, se ut som dem, være som dem. Dette er falske normaler, falske idealer og falske forbilder. Vi bloggere har et enormt ansvar ovenfor våre lesere. For ikke å snakke om magasinene og resten av media. Vi leser og ser løgn hver dag, hvorfor må det være sånn? Hvorfor skal unge jenter ned i barneskolealder tro at det er "vanlig" å ta restylane i leppene, bytte ut brystene sine eller trene og/eller spise på seg en spiseforstyrrelse? Hvorfor kan vi ikke være ekte? Vise den faktiske normalen? Snakke om de faktiske problemstillingene vi faktisk har i livene våre, og ikke hvor lite man "bør spise for å få den perfekte vekten"? Hvorfor leser vi om bikinikroppen og slankepiller i kvinnemagasiner? Hvorfor leser vi om plastiske operasjoner i de største bloggene? 

Nei, dere. Det er på høy tid at noen tar ansvar! Og det ansvaret er faktisk både ditt og mitt. 


 


 

Sunn Fornuft-plakaten består i dag av 201 bloggere og ett kvinnemagasin: Kamille. FANTASTISK at Kamille er med i kampen mot kropps- og kjønnspress, som første magasinet i Norge! 

Sunn Fornuft-prisene gikk til så flotte og viktige bloggere som står i kampen mot spiseforstyrrelser, kropps- og kjønnspress. Gratulerer så mye til alle sammen!


 

Tusen takk for en fantastisk kveld! 

#Sunnfornuft #sunnfornuftprisen #sunnfornuftplakaten #bloggere #mentalhelse #psykiskhelse 
#grensejegerhagelien #carolinewillemine #JegKan #JegKanCaro

  • 30.11.2016 kl.23:08
  Ønsker deg en fin Onsdagskveld :-)
  01.12.2016 kl.14:30
  Tusen takk, skjønne deg! God torsdag <3  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Caroline Willemine

  "Andre tropp - RETT - på stedet hvil - hvil". Du har nå kommet til bloggen som ble skrevet i mange kuldegrader på Garnisonen i Sørvaranger, Finnmark. Her kan du lese om en jegeraspirants kalde og krevede hverdag gjennom en jentes øyne for å nå målet om å bli GRENSEJEGER. Etter 6mnd med intense prøvelser, ble jeg endelig grensejeger juni 2011 på Gjøkåsen Grensestasjon. I 2016 var jeg deltaker i NORGES TØFFESTE på NRK1. Send meg gjerne spørsmål per mail. Jeg svarer på alt fra innrykk, tjeneste og utdanning til en grensejegers hverdag, stasjonene og militæret generelt. grensejeger.hagelien@gmail.com

  Norske blogger Follow on Bloglovin

  Privat instagram

  Medisinsk instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde