EN GAVE TIL DERE! (grensejeger-hagelien)

0

EN GAVE TIL DERE!

Hei, alle flinke studenter!

Jeg har fått så innmari mange skjønne emailer og kommentarer fra dere den siste tiden. Det er jo for dere jeg begynte å dele mine private studienotater. Jeg vet hvor viktig det er å pushe hverandre i riktig retning og hjelpe hverandre der vi kan. Derfor har jeg valgt å åpne opp linken til mine private notater igjen :-) ! 
Jeg har knotet litt frem og tilbake med hvordan jeg skulle dele de, for hadde opprinnelig mapper her på bloggen, men blogg.no er ikke den beste plattformen for å html'e seg til fancy mappesystemer, akkurat. Så det ser ut som notatene må deles fra google.drive igjen. Jeg skal se om jeg får de inn på bloggen etter hvert (noen som kan, eller kjenner noen, som er flink på html eller blogg generelt?). 

Har fått en del spørsmål om studieteknikk; anbefaler dere å ta en titt på fanen "studieteknikk" her på bloggen. Der har jeg masse smarte tips til dere :-) 

Ellers har jeg jo også lovet å dele notater fra 2.året odontologi og medisin. Jeg skal prøve så godt jeg kan å finne tid til å få lagt dette ut, men jeg har jo innmari mye å gjøre fremover så mulig dette kommer tar litt tid og isåfall kommer i etapper. 

For å finne ny link til studienotatene mine, klikk dere inn HER

Masse lykke til med studiene! Stå på , dette klarer dere. Har dere spørsmål, så legg igjen en kommentar eller kontakt meg på email.

- Caroline Willemine

#medisinstudent #student #studieteknikk #studere #studienotater #notater #privatistelev
#eksamen #lese #privatisteksamen #carolinewillemine #hagelien #sonans #bjørknes
#utdanning #karriere


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Caroline Willemine

  Hei, takk for at du titter innom! Jeg heter Caroline Willemine, er 26 år og kommer fra Hurum, Buskerud. Nå studerer medisinstudiet i Tromsø. Denne bloggen startet som en militærblogg under navnet "Grensejeger Hagelien", men har utviklet seg til å bli en blogg med tips og triks for enhver student der ute! Foruten grensejeger-livet og studiet, så er jeg en friluftsentusiast, og har vært deltaker i NRK1-programmet Norges Tøffeste som ble sendt på TV april 2016. Lurer du på noe så ikke nøl med å ta kontakt!

  Norske blogger Follow on Bloglovin

  Privat instagram

  Medisinsk instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde