Ex.phil-notater er lagt ut :-) (grensejeger-hagelien)

2

Ex.phil-notater er lagt ut :-)

Hei, 

Da har jeg delt mine eksamensnotater fra Ex.phil med dere (jepp, no problemo amigos). Merk dere at mine notater er basert på boken som er vist under, da vi har en egen "tromsøversjon" av ex.phil her på UiT (10 stp). Nå må dere forresten "logge" dere inn med email-adresse og fullt navn for å få tilgang til notatene mine. Jeg godkjenner ingen som ikke sender med fullt navn. Følg meg gjerne på instagram: @carolinewillemine og @medical.stud for å få mer inspirasjon til notater. 

Link til notater, trykk HER

 

- Caroline Willemine

#exphil #notater #minenotater #studienotater #carolinewillemine #student #medisinstudent #notes #utdanning #karriere #leksehjelp • <3
  04.10.2017 kl.22:00
  Hei! Får ikke til å følge medisinbrukeren din på IG. Hver gang jeg prøver å følge deg, blir knappen blå etter et par sekunder. Har du gjort det slik at du kan maks ha et antall følgere på kontoen din?
  04.10.2017 kl.22:37
  Hei ?? Hmm det var rart! Takk for at du sier ifra! Aner ikke hva som er galt... skal gå inn å sjekke nå :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Caroline Willemine

  Hei, takk for at du titter innom! Jeg heter Caroline Willemine, er 26 år og kommer fra Hurum, Buskerud. Nå studerer medisinstudiet i Tromsø. Denne bloggen startet som en militærblogg under navnet "Grensejeger Hagelien", men har utviklet seg til å bli en blogg med tips og triks for enhver student der ute! Foruten grensejeger-livet og studiet, så er jeg en friluftsentusiast, og har vært deltaker i NRK1-programmet Norges Tøffeste som ble sendt på TV april 2016. Lurer du på noe så ikke nøl med å ta kontakt!

  Norske blogger Follow on Bloglovin

  Privat instagram

  Medisinsk instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde