Pasientsikkerhets-konferansen 2017 (grensejeger-hagelien) hits

6

Pasientsikkerhets-konferansen 2017

Hei, 

Titter innom for å fortelle at Pingvinavisa, Nordlys, iTromsø og iFinnmark også har laget sak på studien til Barbro og meg ("God appetitt med rene hender"), som var en observasjonsstudie vi gjorde blant besøkende til sykehuskantinen på UNN Tromsø. Vi visste faktisk ikke at noen av disse mediene hadde skrevet om studien vår, men dette viser jo bare at smittevern er et tema som engasjerer folk, og som er et tema det er viktig å belyse samt minne helsearbeidere på! Basal håndhygiene er viktig, vær bevisst på dine håndhygienerutiner når du jobber i helsevesenet - også når du selv ikke jobber i pasientnært arbeid. Dårlig håndhygiene i en kantine kan føre til smitte mellom avdelinger, som kan utsette pasienter for unødvendig fare. Dere kan lese innslagene her: iTromsø , Nordlys , Pingvinavisa . 

Forrige uke deltok jeg, som styremedlem i ForBedring Tromsø , på Pasientsikkerhetskonferansen 2017. Det var noen utrolig lærerike og morsomme dager der vi møtte på "hele" HelseNorge og fikk stiftet nye bekjentskaper og kontakter. Det var over tusen deltakere, og vi i ForBedring var de eneste medisinstudentene tilstede, noe vi var ekstra beæret av. På konferansen fikk vi delta på alle plenumforedragene, og videre på parallellsesjoner. I mellom slagene hjalp vi til med utdeling av papirer, håndtering av mikrofoner osv. Tusen takk til "Pasientsikkerhetsprogrammet i trygge hender" for det gode samarbeidet og for at vi fikk muligheten til å delta. Vi sitter igjen med ekstra mye motivasjon, og er veldig inspirerte til å fortsette arbeidet innen pasientsikkerhet.

- Caroline Willemine

#pasientsikkerhet #medisin #medisinstudiet #legestudent #itryggehender #konferanse #studie #student #medicalstudent

  • Maren
  14.11.2017 kl.20:39
  Hei! Jeg lurte på om du kunne godtatt min forespørsel på google drive? :)

  Mvh.
  anonym
  03.12.2017 kl.21:26
  Hei kan du skrive noen innlegg om hvordan livet på 3.året medisin er, når dere er ut i praksis, hvordan du lager/skriver notater oh tips til vgs?
  11.01.2018 kl.18:34
  Hei! Når du får tid, kan du skrive litt om hvordan det er å bo i tromsø? Er det like koselig som det virker? Føler du deg trygg der osv? Synes det virker som et spennende og eksotisk sted å studere og bo for en stund, så hadde vært gøy om du kunne skrevet litt om dette!
  20.01.2018 kl.14:14
  Hei, takk for kommentar! Det skal jeg få til :-))
  20.01.2018 kl.13:17
  Hei! Veit du noe om hvorfor det ikke lenger er mulig å ta tannpleiestudie i tromsø?
  24.01.2018 kl.09:27
  Hei! Jeg vet ikke grunnen til dette dessverre, men jeg vet det har vært få søkere de siste årene... kanskje det er grunnen?  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Caroline Willemine

  Hei, takk for at du titter innom! Jeg heter Caroline Willemine, er 26 år og kommer fra Hurum, Buskerud. Nå studerer medisinstudiet i Tromsø. Denne bloggen startet som en militærblogg under navnet "Grensejeger Hagelien", men har utviklet seg til å bli en blogg med tips og triks for enhver student der ute! Foruten grensejeger-livet og studiet, så er jeg en friluftsentusiast, og har vært deltaker i NRK1-programmet Norges Tøffeste som ble sendt på TV april 2016. Lurer du på noe så ikke nøl med å ta kontakt!

  Norske blogger Follow on Bloglovin

  Privat instagram

  Medisinsk instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde